Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szekeres Nóra: A gyerekek második otthona az óvoda Nyomtatás E-mail
Írta: Arany Zsófia   
2018. június 20.
ImageMájusban indította útjára óvodafelújító programját az újHÁZ Centrum, Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi vállalata. Az óvodáknak június 30-áig van lehetőségük benyújtani a pályázatukat, hogy elnyerjék az egymillió forint értékű mosdóátalakítást vagy a tíz kültéri játszóházikó egyikét. Szekeres Nóra nemcsak a Pöttöm Fürdő Program nagyköveteként támogatja a kezdeményezést, hanem zsűritagként a döntésben is aktívan részt vesz majd.
Tovább...
 
Autópályadíjak Európában 2018 nyarán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 20.
ImageAz üdülési szezon beindultával számos honfitársunk autóval utazik a szomszédos országokba, számukra hasznos információ, hogy a nyaralás célpontjai felé vezető úton mennyit és milyen módon fizethetnek az autópálya-használatért. Az e-autopalyamatrica.hu portál a felhasználók kérdéseit, visszajelzéseit is figyelembe véve összegyűjtötte a nyári utazások legnépszerűbb célországainak autópályadíj-fizetéssel összefüggő alapvető tudnivalóit.
Tovább...
 
Az időtlenséget keresve - Rebényi Gyulával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 20.
Image„Nem befejeztem valamit, hanem elkezdek mást csinálni.” – foglalta össze a jelent és jövőt Rebényi Gyula, aki a napokban bezárta üzletét, s ötven év cukrászkodás után nyugdíjba vonult.
Tovább...
 
Képviselői bejárás az Alba Innovárban Nyomtatás E-mail
Írta: Alba Innovár Digitális Élményközpont, Csordás Csilla   
2018. június 19.
Az Alba InnoVár működése kapcsán az eddigi tapasztalatokat és a digitális élményközpont nyújtotta lehetőségeket mutatták be a székesfehérvári közgyűlés tagjainak.
Tovább...
 
Az elnökök emlékére is a Vágtáznak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 19.
ImageA Videoton két ikonikus sportvezetőjének, a közelmúltban elhunyt Kovács Ferencnek és Bencsik Istvánnak egy különleges futammal állítanak emléket a Velencei Vágta szervezői.
Tovább...
 
Mit kezdj a frissen szedett levendulával? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 19.
ImageElőször is élvezd az illatát! Csukd le a szemed, fordítsd fejed a Nap felé, hagyd, hogy a meleg sugarak simogassák arcodat, s közben szívd mélyre a csodás illatot! Ha pedig már teljesen átjárta testedet a mámor, akkor maradj egy picit ebben az állapotban, lazulj el, ragadd meg a boldog pillanatot, majd olvass tovább…
Tovább...
 
Székesfehérvár és Fejér megye védőnőit köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. június 19.
ImageA Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Megyei Területi Szervezete, a Magyar Védőnők Egyesülete, valamint a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály szervezésében rendezték meg a Védőnők Napját kedden a Hotel Magyar Királyban.
Tovább...
 
Szombaton ismét a késeseké lesz a Rác utca Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. június 19.
ImageRekordszámú, 52 kiállító jelezte részvételét a 15. Tűzzel-Vassal Fesztiválon. Az idei találkozó központjában a pásztorok, a pásztorélet bemutatása áll, és idén előszőr konferencia is csatlakozik a késes szakma kiemelkedő eseményéhez. A szakmai konferenciát pénteken, a vásárral, játékokkal, színpadi programokkal tarkított találkozót szombaton tartják a Rác utcában.
Tovább...
 
Programok a Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkörrel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 19.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek júliusi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Ugye te se vered le a fecskefészket? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 19.
ImageBár gyerekkoromban sok háziasszony seprűnyéllel igyekezett megszabadulni az eresz alá fészkelő fecskéktől, mert zavarta a fészek miatti plusz takarítanivaló, mára már mindez a múlté (szerencsére). A fészkeket ugyanis tilos leverni – kivéve, ha hivatalos engedélyt kapunk rá. S itt van egy új megoldás a madárpiszok ellen: a fecskepelenka!
Tovább...
 
A Bethesda Gyermekkórház égésközpontjának gyűjt a FEZEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. június 18.
ImageOrszágos jótékonysági gyűjtést és az egészséges életmódot népszerűsítő új programhelyszínt jelentett be mai sajtótájékoztatóján a FEZEN fesztivál. A szervezők 60.000 vendéget várnak a kevsebb, mint 40 nap múlva induló fesztiválra, ahol idén is több mint száz fellépő szórakoztatja a közönséget.
Tovább...
 
<< Első < Előző 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10418 - 10428 / 20470